2012. november 30., péntek

, ,

Melyik lesz az igazi?

Az előbb olvastam Markéta e-mailjét, aki felhívta a figyelmemet (köszönöm! :)), hogy az Ulpius immár sokadszorra is megváltoztatta a közeljövőben megjelenő Csokoládés barack borítóját, és végre egy normálisra, sőt, nagyon szépre! De nem dicsérjük meg őket, mert még elbízzák magukat.

Íme:


Ezek szerint eljutott hozzájuk, hogy többen egyszerűen Schwarzkopf-macának (mert olyan szép a haja, hogy minden pasi az ő sorában áll) tituláltuk a korábbi borítókon szereplő hosszú hajú leányzót. És valljuk be, tényleg olyan volt az a borító, mint a Schauma sampon reklámja. Arról nem is beszélve, hogy még mindig a Csokoládé dvd borítójáról levágott Juliette Binoche éppen csokival eteti Johnny Depp-et képet is beszúrták a biztonság kedvéért, nehogy a csekély értelmű Olvasók eltévesszék, ugye...

Örülök, hogy az Ulpius is rájött, hogy az Olvasók egyáltalán nem csekély értelműek, és nem csak akkor rendelik elő vagy veszik meg a megjelenés után a könyvet, ha meglátják Juliette Binoche-t és Johnny Depp-et a borítón.

Elvileg egy hét múlva jelenik meg a könyv. Őszintén remélem, addig senkinek sem jut eszébe a kiadónál, hogy egy - ha jól számolom - ötödik borítót tervezzen neki, mert így lassabban kerül ki onnan, mint  ahogy a  Luca széke elkészül...

Share:

4 megjegyzés:

 1. Na, végre, ez igazi Harrishez méltó borító, tetszik, sőt! :)) Reméljük, már tényleg ez marad a végső.

  VálaszTörlés
 2. Szerintem is ez lenne az igazi és végre nyomdába küldik. Vagy már ott van és várja a borítóját.
  A korábbiaknál még az én beígért barackos rajzom is jobb lenne :P.

  VálaszTörlés
 3. Huh, ez végre normális, én is remélem, hogy nem találnak már ki másikat.
  (Jelenjenmármegéstegyékakcióbazafónnalegyütt)

  VálaszTörlés
 4. Bízzunk benne :), de most láttam a Polcnál, hogy ezzel a borítóval jelenik meg az előrendeléseknél. Rákattintottam és az ajánlóban ott volt a mecsetes-Juliette Binoche-os-Johnny Depp-es változat is. Akkor hogy is van ez?
  De a legjobb: mindkét kiadás oldalszáma: 0. Ezt gyorsan elolvassuk majd :P.

  VálaszTörlés

Köszönöm a látogatást.
A hozzászólás cenzúrázatlan, és egyet nem érteni bármikor lehet.